Depre Amel.md

Despre noi

Întemeiată în 2021 de Alexandru Meleștean, AMel.md a devenit rapid un jucător de încredere în industria montării acoperișurilor din Republica Moldova. Cu experiență atât în montarea acoperișurilor rezidențiale cât și a celor comerciale, compania noastră s-a distins prin profesionalism și dedicare, consolidându-și o reputație de fiabilitate și excelență în acest domeniu.

Încrederea și satisfacția clienților noștri au fost întotdeauna esențiale pentru succesul nostru. Astfel, pe parcursul anilor, am reușit să dezvoltăm parteneriate durabile cu clienții noștri, bazate pe respect și integritate. Acesta a fost pilonul care a stat la baza evoluției și longevității noastre într-un domeniu atât de competitiv.

Cu sediul central în Chișinău, AMel.md oferă servicii complete de acoperișuri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, incluzând atât orașul Chișinău cât și regiunile adiacente. Deși concentrarea principală a activității noastre este în centrul Moldovei, suntem mândri de proiectele reușite pe tot teritoriul republicii.

Serviciile noastre variază de la instalarea acoperișurilor noi la reparații și întreținere, fiecare proiect primind aceeași atenție la detalii și dedicare profesională. Înțelegem că fiecare proiect este unic și necesită o abordare personalizată, iar experiența noastră ne permite să oferim soluții adecvate fiecărei provocări.

La AMel.md, ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate, să tratăm fiecare client ca un partener valoros și să ne angajăm în fiecare proiect cu integritate și profesionalism. Anii de activitate în domeniul montării acoperișurilor sunt dovada angajamentului nostru față de clienții noștri și a parteneriatelor durabile pe care le-am construit împreună.

Dacă aveți nevoie de un acoperiș nou, reparații sau întreținere, sau dacă pur și simplu doriți să discutați despre posibile proiecte viitoare, suntem aici pentru a vă ajuta. Permiteți-ne să fim partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră legate de acoperișuri, acum și în viitor.

Contacte

E-mail: [email protected]
Telefon: +373 68 92 19 45

Navigare
Opinie

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările, sugestiile dvs.! Orice feedback va fi apreciat.